Bang bang.

Bang bang, he shoot me down
bang bang, i hit the ground
bang bang, that awful sound
bang bang, my baby shot me down.
.

080929.

Hejsan! Har studiedag idag, hur skönt som helst. Ska snart till tandläkaren och efter det ska jag umgås med louise! Det ska pluggas och så ska vi ut och springa en runda också. Härligt.

Just nu känns det som om jag har noll fantasi. Kommer inte på någonting att skriva. Hjälp!? Vad vill ni läsa om?

Puss.

Långhelg.

Hallåja. Sov riktigt länge idag, det behövdes kan jag tala om :) Idag väntar träning och antaglien inte så mycket mer. Imorgon och på tisdag har jag studiedagar så det blir en långhelg denna helgen - nice. Imorgon är det tandläkarbesök och på tisdag bär det kanske av till malmö med tjejerna! trevligt. Dock ska det isåfall inte handlas något (mer än mina presentkort på h&m) jag måste ju spara till New York ;)

Ha en bra dag, puss.


080927.

Hejsan! Gårkvällen i åhus var mycket rolig och innehöll många skratt med underbara vänner :) Kom hem idag vid ett tiden, nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Är hur trött som helst efter igår hehe.

Ha en bra dag, puss.

Yttre omständigheter.



 

Modell: Ellen D/ Stockholmsgruppen
 Foto: Annika Aschberg


Favourite.


Favorit; Kate von D.


















I'm not gonna stop.

Hejsan! Kom hem från skolan för en stund sen. Gjorde världens tabbe, härromdagen tappade jag ploppen till min navelpiercing men jag hade den i ändå så det inte skulle växa igen, sen när jag slutat skolan idag upptäckte jag att jag tappat hela piercingen. Så jag går in till stan och köper en ny för att sedan hitta den gamla här hemma, irriterande? JA! Men jag har iallafall en i reserv för att citera My, får se det positivt ;) haha.

Puss på er.

080926.

Hejsan! Idag är det internationella språkdagen vilket vår klass (+ 2 andra) firade i aulan under förmiddagen. Gick även runt och lyssnade på olika personer som föreläste speciellt om utebytes studenter.

Nu har jag företagsekonomi och har precis gjort klart min uppgift, så passade på att blogga lite haha. Ikväll ska nog jag och Louise till Johanna i Åhus:) -nice.

Puss.

080925.

Godkväll! Hann inte blogga imorse och har inte suttit vid datorn förrän nu, där har ni min förklaring till att jag inte uppdaterat något idag! Hade psykologi prov sista timmen idag, det kändes bra faktiskt. Men man ska aldrig hoppas för mycket!

Nu ska jag ner till lillasyster, hon ska läsa sin läsläxa för mig :) Puss!

Freak.

Nu ska jag sova så jag är utvilad imorgon. Nu kan jag iallafall psykologin. Och spanskan. Tror jag. Idrottsarbetet är också klart. Fan vad grym jag är.

Godnatt.

Florence and the machine.


"Your slaps dont stick,
your kicks dont hit
so we remain the same"


Studier.

Håller fortfarande på att plugga psykologi, det går bra faktiskt. Hade tänkt ta en paus med det och börja med idrottsarbetet istället. Och eftersom jag ändå skulle in på datan tänkte jag att jag kunde ge er en liten uppdatering. Ska snart fixa mat för mamma kommer hem klockan sex och då ska maten vara klar eftersom hon har jättebråttom till en föreläsning. Så ska skriva idrotten och sedan koka pasta! Nu måste jag börja så att jag hinner någonting.

Ha en bra kväll, puss


Is that so?

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem från skolan. Nu väntar plugg, plugg & plugg!

Puss.

Irriterande.

Kom precis till skolan, skickade sms till louise och frågade när hon kommer. Då får jag svaret tjugo i. Jag kollar schemat och vi böjar 08:50. Självklart. Jaja inte mycket att göra, får sitta här i datasalen och vänta till Louise kommer. För jag orkar bannemig inte gå hem igen.

Puss.


080924.

Godmorgon! Har precis druckit upp mitt te, ska snart bege mig till skolan. Har en kort dag idag, slutar redan 12:20 eftersom företagsekonomin är inställd. Det är bra för då har jag hela dagen på mig att plugga på allt som behövs. Ska bl.a. skriva en del 1 av träningsdagboken som ska lämnas in imorgon ska också plugga på psykologi provet till imorgon, en del spanska ska också hinnas med. Men det är bara glosor och det brukar jag har ganska lätt för -skönt.

Nu ska jag gå och göra vid mig, puss.

Ice cream.

Dålig uppdatering idag, jag vet! Sorry.

Dagen har bestått av:
- Skola.
- Matlagning.
- Plugg.
- Löpning.
& nu väntar Gilmore girls!

080923.

Godmorgon! Idag är det mindre än en månad kvar tills vi åker till New York - härligt! Nu sitter jag här nyduschad, så fort mamma blir klar i badrummet ska jag in där och borsta tänderna och sminka mig lite. I skolan idag väntar engelska, turism & webbdesign. Efter skolan ska jag till stan, ska försöka hitta ett par svarta jeans på h&m, fick nämligen 400kr presenkort där när jag fyllde år :) Hittar jag inga byxor har jag ett annat span som jag ska kika närmare på! Nu är mamma klar på toa så nu ska jag in dit.

Ha en bra dag allihopa, puss.

Hot.

Mjau. 

080922.

Godmorgon! Filmen igår var mycket bra, iallafall om man gillar köttiga filmer med mycket blod! Idag tillät jag mig en lite längre sovmorgon som gör att jag har lite smått bråttom nu! Men allt för att sova några minuter extra, haha.

På schemat idag står skola och träning, där i mellan inte mycket alls! Nu måste jag klä på mig och sådant. Vi hörs senare under dagen. Puss.

Excited.

Har precis kommit hem från träningen, första gången på Xercise och det kändes grymt bra. Ska tvätta snart och klockan 21:00 blir det bio ♥ :)
Ska se Wanted med Angelina Jolie.



Ni måste hålla med om att hon är jäkligt snygg?

080921.

Hejsan! Har precis varit på stan en runda med mamma. Köpte nya inomhus idrotts skor eftersom mina gamla puma har varit spårlöst försvunna i över ett halvår och mamma var trött på att jag snodde hennes så fort jag behövde. Sen fick jag en "träningsjacka" av mamma, jättefin är den :) Snart ska jag och mamma cykla ut till xercise och träna!

Nu ska jag prova mina nya skor och min nya jacka! Puss.

There's a party going on.

Sitter här med världens mysigaste filt och en kopp kaffe! Har lyssnat på stans festligheter ett tag nu. "Kaffegök, kaffegök, kaffegök, vanlig gök, limoaaad. Hos peder g där får man brännvin sjuttifemma jägare, chillevip!"  låter det utanför mitt fönster. Det får mig att tänka på förra sommaren. Härliga stunder på Åhus strand med trevligt folk. Men ikväll är jag faktiskt inte på något partyhumör. Jag trvis bra med min filt, mitt kaffe och mina sommar minnen.

Nu ska jag återgå till kaffedrickandet! Puss.

Addiction.

Precis kommit hem från pappa, kalas med helsingborg-släkten och delar av åsa-släkten :) Kaffeabstinensen löst, rikare, piggare & allmänt gladare. Härlig kväll med andra ord. Nu ska jag kolla på några Gilmore girls avsnitt, plugga lite turism om jag orkar och sedan kommer väl mamma hem någongång inatt!

Hoppas ni haft en bra lördagskväll, puss.

Kalas.



Födelsedagsfirande hos pappa idag, ska bli kul. Annars händer inte mycket intressant! Nu ska jag klä på mig och sedan ringa pappa.

Puss.








Fabulous.

 

Foto: Andreas Kock 
Modell: Adina Fohlin -Mikas.

Pokerface.




   Favorit;
Lady Gaga.












080919.

Dålig uppdatering idag jag vet. Förlåt för det! Nu har jag iallafall kommit hem från skolan. Matteprovet gick nog rättså bra, kändes som det iallafall. Men man vet ju aldrig.. Nu ska jag inte göra mer än njuta av att det är helg. - Skönt.

Puss på er.

Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart.

Vi är änglar med blickarna högt i det blå,
vi är dom som förlorar men jublar ändå.
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann,
vi är dom som kan gråta när ingen ser på.


Louise, du är min bästa vän och jag älskar dig. ♥
Du finns där när man behöver någon som mest!

Life.

Mys med te i en gigantisk kopp & alkemisten i handen. ♥

080918.

Godmorgon. Mycket att göra i skolan idag, ska lämna in både spanska och psykologi och på idrotten ska vi springa Cooper's test (2400 m på så bra tid som möjligt.) Jag är ovanigt taggad faktiskt! Synd bara att konditionen försämrats så pass mycket som den har.. Oh just det! Matteprovet igår blev framflyttat tills imorgon. Kanonfint. Så efter skolan kommer louise hit och så ska vi pugga allt möjligt som måste göras b.la. Matte, Administration & Företagsekonomi. Sen sover hon här och imorgon är det fotografering.

Nu ska jag sluta babbla och göra mig i ordning.  Ha en bra dag, puss & kram ♥


And there's fog on the windows.

Underbart god födelsedagsmiddag på Class. Spanska och psykologi studier. Nu, Gilmore girls. Sen sova. Puss!

Whyred.

Ny webbshop - whyred.se

 


Uppdrag Barn! - Skänk 20 kr du också.


Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet.


080917 - min dag!

Happy birthdaty to me,
happy birthday to me
happy birthday dear Sofie
happy birthday to me!











Birthday.

Om exakt 29 minuter är det min födelsedag.
Grattis Sofie. Jag känner mig inte äldre.

Godnatt!

God i hate math.

 

      Rubriken säger allt.










Jag kommer inte på någon rubrik.

Godkväll! Kom precis hem från en 30 minuters lång joggingrunda. Nu blir det mat sen mattebok och kaffe tills mitt huvud nästan sprängs och om jag hinner blir det lite Gilmore girls senare.

Puss.

New York - say hello to Sofie.

Nu är resan till New York bokad, vi åker den 22:a Oktober och kommer den 28:e. Vi ska bo på B W President som ligger på Broadway (nära till det mesta!). Mitt i smeten alltså och hotellet verkar jättefint. Jag längtar så mycket att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, och det är ju inte varje dag det händer! :)

Nu är det snart dags för skola. Engelska, Tursim och Webbdesign står på schemat! Puss&kram ♥



So what?


Favorit;
Pink.

"so, so what?
i'm still a rockstar
i got my rockmoves
and i don't need you tonight."












080915.

Godmorgon! Idag är det bara två dagar kvar. Yey. Idag ska dock resa till New York bokas! Ännu mer yey!

Resurseftermiddag i skolan idag det betyder att jag slutar redan 13:00. Finfint! Så då ska det arbetas fram till sex och sen ska jag väl spendera kvällen framför datorn med Gilmore girls. Är hemma själv ikväll, mamma skulle på någon kurs.

Nu måste jag göra vid mig för skolan, ha en bra dag! puss&kram sweeties.

Goodnight.

Nu ska jag hämta den sista tvätten, sen ska jag sova. Godnatt!

Exercise.

Hejsan! Har kollat på Gilmore girl i princip hela dagen men tog en paus nyss för att äta. Quorn-filé med couscous sallad och avokadoyoghurt. Det var mycket gott. Fick då även beskedet att min kära mamma ska köpa gymkort på Exercise till mig -det tackar vi för ♥

Men nu ska jag återgå till Gilmore girls haha. Ha en fin kväll! Puss

Ofcourse.


080914.

Godmorgon! Efter tio timmars sömn har jag nu tagit mig upp ur sängen men är fortfarande  hur trött som helst. Känns som om jag skulle kunna sova tio timmar till! Okej inte riktigt kanske, men ni förstår principen. Idag blir det en slappedag, tänkte nog börja titta på Gilmore girls har nämligen aldrig sett det helt från början. Men jag faktiskt ta mig i kragen och hinna med lite matematik plugg också eftersom vi har prov nästa vecka.

Gårdagen i Öllsjö var kanonbra och riktigt rolig, en kväll som behövdes!

Och förresten, tre dagar kvar. Puss.

A very funny night.

Godkväll! Nu sitter jag hos louise, vi har precis skrivit lite på vårt arbete -japp vi är pluggisar som pluggar en lördag kväll. Nu hade vi planerat en svängom i Öllsjö för att röra på benen lite. Har en känsla av att det kommer bli en vandring med mycket skratt. Nu ska jag leta igenom hennes data på bra musik och sen beger vi oss. Puss och kram.


Öllsjö.

Nu mina vänner beger jag mig till Öllsjö, ha en bra kväll ♥

Home.

Sådär nu är jag hemkommen från jobbet. När mamma kommer hem ska det lagas mat, lax närmare bestämt. Senare ikväll kommer mammas tjejkompisar och dom ska ha en så kallad "förfest" här. Föräldrar ska inte avända ordet förfest. Det låter så fel. Jag kallar det istället för att "de ska träffas här innan de ska gå ut". Haha. Sen ska jag umgås med louise också, skrivas arbete om Ben&Jerry's ska vi hinna med.

Puss.

Four.

Godmorgon! Den trettonde september idag, fyra dagar kvar till min födelsedag. Trevligt. Mår bättre idag men är inte helt frisk, men det blir arbete iallafall. Nu ska jag lägga in lite bra musik på min mobil sen ska jag fixa mitt hår.

Have a nice day suckers!

Nostalgi.

Just nu sitter jag och nördar mig med b.la. Spice Girls, Cleopatra & Solid Harmonie!

och mest nostalgi av dom alla: Mona & Mastiff - Disco. Antar att nästan ingen annan känner igen det. Men jag och Anna lyssnade på den låten tills min skiva började hacka! Och med möda och besvär har nu hittat den!


We rule the world.

Nu har jag precis avnjutit lite räkor med mamma och pia. Nu är det snart dags för dejt med kudden. Imorgon är det jobb trots sjukdom.

Puss.

Just me.



Sjuk och osminkad, tjena!




















Shrimps.

Heroes är lika spännande denna gången som första gången jag såg det. Har snart kollat klart på säsong två och då väntar de tre första avsnitten av säsong tre. Jag kan knappt bärga mig.

Ikväll blir det räkor med mamma och pia -yummie. Har varit sugen på räkor hur länge som helst nu. Men nu ska jag återgå till Heroes! Puss.

The marathon goes on.

Mitt Heroes maraton fortsätter..



080912.

Godmorgon! Igår vad det 6 dagar till min födelsedag, det betyder att idag är det 5 dagar kvar! Nedräkningen har börjat. Puss.

In my dreams there's only you and me.

Godnatt mina vänner, ingen skola för mig imorgon heller. Tråk.

Reality just hit me like a fist.

"Skam och ångest fyller mina tankar, skam över att jag inte sagt nått tidigare, ångest för att det troligen är för sent. Bli min yttrar jag, jag älskar ju dig"

Jag läste det här precis. Och det fick mig att inse verkligheten. Det skulle kunna vara ord yttrade från mina läppar till dig. Verkligheten suger och jag hoppas att du läser detta.

Hjältar.

Ligger och kollar på Heroes nu, har redan sett det en gång men vill se om säsong två så jag kan se säsong tre sen och ändå ha tvåan i minne! Känns bäst så för annars blir man så förvirrad. Har precis sett klart avsnitt fyra så nu ska jag äta lite och sen se så många avsnitt jag orkar ikväll. Är hemma själv ikväll eftersom mamma är i Malmö så då kan det vara skönt och inte göra någonting alls. Helst av allt vill jag bli frisk till imorgon med, det är så tråkigt att vara hemma om dagarna. Men det återstår och se imorgon om jag ska till skolan eller inte. Nu blir det mat.

Puss på er.


Kiss with a fist.

Favorit; Florence & the machine

"you hit me once, I hit you back
you gave a kick, I gave a slap
you smashed a plate over my head
then I set fire to our bed"













Fuck yeah we can live like this.

Usch vad det är tråkigt att vara sjuk, jag får trösta mig med en massa bra musik på repeat och en tv som endast visar dåliga program såhär mitt på dagen. Just nu lyssnar jag på Jack's Mannequins ljuva toner och avundas louise och mina andra klasskamrater som snart ska ha idrott och springa intervaller. Det vill jag också göra. Men jag är sjuk. Så det går inte. Typiskt. Nu ska jag sova lite!

Puss på er, hoppas ni får en fin dag!


080911.

Godmorgon,
6 dagar kvar till min födelsedag idag. Onödigt vetande, japp.


Katy Perry.

I kissed a girl and i liked it...
Hon är cool. Tummen upp.

Old picture.



Hej på mig!
- och er förståss.

Jag gillar inte msn

..det vill inte som jag vill just nu.


Kate Moss.

Det var inte så länge sedan sist men nu ligger jag hemma i min gosiga säng istället för att sitta i en tråkig skolsal, mycket skönare. Ska kolla på one tree hill och sen sova. Och här kan ni få se en av mina favorit bilder på Kate Moss, mest för att jag inte har något annat roligt att skriva och det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord. Puss



sickness.

Har företagsekonomi just nu, sitter och väntar på att vi ska sluta så jag kan åka hem och kollar på det nya one tree hill avsnittet och sen sooova. Skulle egentligen jobbat 15:00 - 18:00 men mår inte särskillt bra så fick ställa in det idag tyvärr.

Hoppas ni mår bättre än mig idag, puss.

Jungfrun 080910.

"En dag som ser ut att bli aktiv. Ett öppenhjärtat samtal på tu man hand kan ställa ett och annat till rätta" (svara mig då)

Godmorgon på er!

The boy with no name.

I inlägget nedan ser ni Kate Moss och hennes kollektion för Topshop i år, den släpptes idag faktiskt. Mycket fina saker det där.

Nu är det dags för nya serie avsnitt - Gossip girl & One tree hill.

Ha en mysig kväll.

Kate Moss, Topshop.


Nyklippt!

Sådär nu har jag precis kommit hem från frisören med en helt ny frisyr! Är riktigt nöjd men antar att det kommer ta ett tag att vänja sig vid det nya, det gör det ju alltid :) Klippte upp håret rejält, det kortaste är nog ca 5-7 cm vilket är lite skillnad från allt i samma längd som jag hade för några timmar sedan! Klippte även lugg, snedlugg som ändå ser lite ut som hellugg! :)

Sen passade jag på att köpa lite nya hårprodukter också. En hårinpackning och ett volymspray! -kanonfint.

Nu ska jag äta lite pasta pesto, vi hörs efter det! Puss.

Goodbye svinto.

Hejsan! har webbdesign nu. Sitter här med louise och letar efter bra respektive dåliga hemsidor. Sjukt tråkigt! Får se det positvit att vi haft lektion en och en halv timme och bara har en timme kvar! :) 

Mamma ringde innan lektionen och berättade att jag fått en klipp tid dirket efter skolan. Kanon, nu slipper mitt hår vara lika slitet som svinto. Typ.

Puss.

080909

Favorit; Agyness Deyn

Godmorgon förresten! Ha en fin dag.















Paulo Coelho.

Nu har jag beställt lite böcker! Det blev:

1. New York faktabok (inför resan).
2. Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson (till mamma).
3. Alkemisten av Paulo Coelho.
4. Veronika bestämmer sig för att dö av Paulo Coelho.

        

Islatte, himelriket!

Oj vad blogg lusten kom tillbaka i samband med en ny blogg, det är härligt. Har precis varit på Maxi och handlat lite frukost till imorgon, köpte även med en islatte som jag ska avnjuta om en stund, kanonfint. Just nu sitter jag och små tittar på kristallen på 5:an. Tycker dock inte det är så jätteintressant hehe. Ska gå in och beställa lite böcker nu hade jag tänkt. Listar de som klickas hem sen! :)

Ha en bra kväll!

Varför min blogg är som den är.

Namnet på min blogg, along the road, blev ett andrahandsval eftersom mitt förstaval var upptaget. Förstavalet var along the way efter en favoritlåt med samma namn av The honorary title. Men jag fick gå en annan väg och är väldigt nöjd med det här också! Headern speglar på min dröm att flytta till en storstad som Stockholm eller New York och färgerna är helt enkelt svart och vitt med en touch of pink. Ungefär som livet, vanligt och tråkigt ibland sedan kommer det stunder som är helt magiska.

Sådär det var lite hur jag tänkte när jag gjorde den här bloggen :) Puss.

This could be the start of something new.

Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst..

Välkomma till min nya blogg. Jag hade en annan blogg här på blogg.se innan, nu ville jag något nytt. Behövde ny inspiration eftersom den jag hade bara dog ut helt plötsligt. Så nu börjar jag om, jag börjar från noll, från scratch. Jag kan inte säga vad jag ska och inte ska skriva om, det får tiden utvisa. Man vet aldrig vad som händer i framtiden, kanske går dina drömmar i kras eller går de i uppfyllelse. Du vet inte ens vad som händer i din egen framtid eftersom ingenting någonsin blir som man planerat. Men nu ska ni få följa mitt halv-tråkiga nu och min ovissa framtid. Enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0